Loodsen

Hanks wereldrecord Kratten Stapelen

Ben je 18 jaar of ouder, heb je bij Scouting gezeten of lijkt het je leuk en houd je van gezelligheid? Dan word je Loods! Loodsen zijn een grote groep binnen de vereniging die regelmatig een gezellige activiteit organiseren of een andere groep helpen als dat nodig is.

De Loodsen binnen Scouting Hank zijn de leden die het na hun 18e nog leuk vinden om bij Scouting te blijven en zich af en toe in te zetten voor de groep. Vaak draait het bij de Loodsen om betrokkenheid bij de Scoutinggroep. Ook zijn er mensen lid geworden om hun Scoutingvrienden van vroeger weer te ontmoeten.

Wat doen de Loodsen?

Overal waar een extra handje goed gebruikt kan worden, kunnen de Loodsen gevraagd worden om te assisteren. Van onderhoud tot hulp bij een tocht of meegaan als kok op een kamp. Ook organiseren ze zelf activiteiten, zoals een uitstapje, zeilen, een barbecue of feestavond. Soms is het ook gewoon leuk om met een paar Scoutingvrienden een vletje te pakken en de Biesbosch in te gaan of 's avonds bij de vuurkuil gezellig iets te drinken. Wat er ook georganiseerd wordt, niets is verplicht. Je doet gewoon mee als je daar zin in hebt!

• Deze speltak draait niet op een vast tijdstip of locatie.

De begeleiding (stamadviseurs) bestaat uit:

• Caitlin Abrahams (co√∂rdinator)

Voor alle vragen over de Loodsen, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de begeleiding via emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.